Nieuwjaarsdag, Dawson Falls, familie...
Blijf op de hoogte en volg Judith
01 Januari 2019 | Nieuw Zeeland, Taupo
Na het ontbijt zijn we rond een uur of 11 met Lisa en haar dochters naar de berg gereden. Het is ongeveer een uur rijden vanaf hun huis tot aan de berg. Hier hebben we eerst een picknick gehad en vervolgens de walk to the Dawson Falls gelopen. Tussen de bomen door keken we steeds op de berg (we hadden hele mooie Lookouts, zoals ze dat hier noemen. Wij dachten steeds; kiek uut). We kwamen eerst bij de waterval met een mooie brug. In deze waterval deden ze bommetje en werd gebruikt als glijbaan. De andere waterval was een hele hoge. Heel schoon en helder water, je kon het zelfs drinken.
Na het eten (tante Annie kan heerlijk koken) zijn we nog even met tante Annie naar het strand in Waitara gereden, het is met de auto nog geen 10 min rijden.
04 Januari 2019 - 07:59
Benny En DinY:
Zo te zien hebben jullie genoten van het mooie verbijf in Nieuw -Zeeland.
en natuurlijk bij Tante Annie en Oom Johan Doe ze nog De Groeten Van Hier en alle Goeds
voor het jaar 2019
En dat het met Esther weer goed mag gaan !
Nu is het bijna tijd voor afscheid nemen en weer richting thuisvrond die op jullie wachten.
We wensen jullie een goede terugreis (dat er geen koffers zoek raken!!)
Tot Ziens in Haaksbergen....