Nog ruim 3 weken....
Door: Judith
Blijf op de hoogte en volg Judith
25 November 2018 | Nederland, Haaksbergen
Op reis met mijn zus Esther.
Kerst vieren met familie, en niet zomaar met familie..
Familie aan de andere kant van de wereld. Nieuw Zeeland here we come.
Op 27-4 hebben we de reis geboekt. De voorpret begon, over en weer ge-appt met t. Annie en o.Johan en Lisa. Wat zijn we welkom, heerlijk om te horen. Daarna met Pa en Paulien en Bart (de ervaringsdeskundigen) onze reis voor besproken. In augustus waren Lisa en Andrew in Nederland en tijdens hun vakantie hier, hebben we samen onze rondreis van 5 dagen door Nieuw Zeeland uitgestippeld.
25 November 2018 - 14:06
Saskia Manenschijn :
Wat gaaf!!!! Ik wens jullie heel veel plezier.
Maak mooie herinneringen en geniet!!!
Liefs, Saskia -
25 November 2018 - 14:34
Regien:
Oooh wat spannend! En zo fijn, qualitytime met je zus. Veel plezier! -
25 November 2018 - 15:28
Thea Tjoonk :
Wat gaaf zeg..... heel veel plezier!
25 November 2018 - 17:32
Manon:
Lieve nichten,
Wat leuk dat jullie een reisverslag bijhouden en we jullie kunnen volgen. Daar kijken we naar uit.
We wensen jullie nog veel plezier en succes met de voorbereidingen en alvast een héle goede reis toe.
Liefs, Machiel, Manon, Floris en Fenna -
25 November 2018 - 18:22
Jolanda:
Super zeg! Alvast veel plezier met de voorbereiding van jullie trip! En straks lekker genieten van jullie welverdiende reis, na een moeilijke tijd is het erg fijn om je familie te zien aan de andere kant van de wereld. Heel veel plezier! -
25 November 2018 - 18:47
Ivanka:
Hey Judith!
Wat gaaf !!! Wat een leuk en spannend vooruitzicht. Ik ga jullie volgen ! Alvast heel veel plezier en mooie momenten samen toegewenst ! -
25 November 2018 - 20:11
Melanie Borghuis:
Ontzettend leuk dat je dit met je zus gaat ondernemen. Een fijne reis, veel plezier en een geweldige familiereünie gewenst. Nu vast eerst nog heel veel voorbereidingen voor de boeg. Straks lekker samen genieten.
Gr. Melanie -
26 November 2018 - 00:46
Marcel:
pas maar op dat je niet verdwaaldt, een fijne reis en mischien zien we elkaar nog wel. cheers Mary and Marcel -
26 November 2018 - 05:47
Marjan:
Wat leuk dat we jullie kunnen volgen.
Een heerlijk vooruitzicht. Voor jullie is t nu al genieten!! -
26 November 2018 - 08:15
Janny Leferink:
Wat superleuk Judith en Esther, gaat een onvergetelijke reis worden. Heel veel plezier met alle voorbereidingen en een geweldige tijd toegewenst! -
26 November 2018 - 14:05
Paulien:
Ha Judith en Esther, wat leuk dat we jullie kunnen volgen en mee kunnen genieten!
Want genieten, dat gaan jullie zeker doen. Ik wens jullie heel veel plezier, nu eerst nog met de voorbereidingen en zeker straks tijdens de reis!
Groeten en liefs Paulien. -
26 November 2018 - 17:36
Astrid Vogt:
Ik ga jullie zeker volgen...man man wat een avontuur -
27 November 2018 - 06:50
Gea Ter Heide:
Geweldig mooi dat jullie dit samen gaan ondernemen Judith! Mooi om je kunnen volgen. Geniet van de voorbereidingen -
29 November 2018 - 19:26
Lieke:
Hoi Judith en Esther,
Leuk dat we jullie reis kunnen volgen!
Veel succes en plezier met de voorbereidingen en alvast een goede reis! Geniet van de ervaring en groeten aan de familie in Nieuw Zeeland!
Liefs Lieke -
01 December 2018 - 14:31
Jacquelien :
Wat bijzonder en leuk om te zien en te horen hoe jullie reis verloopt. Heel fijne dagen met elkaar -
14 December 2018 - 19:04
Petra Gosen :
Wat een superavontuur om samen te beleven! Veel succes met de laatste voorbereidingen, en ik ga jullie zeker volgen! -
20 December 2018 - 06:00
Gertin:
Heel veel plezier en we gaan jullie verslag met veel plezier lezen.